Eteriske oljer og urter. Innføringskurs

Eteriske oljer og urter. Innføringskurs

Her kan du enten følge alle kursene eller velge fritt hva du ønsker å være med på. Informasjon om tid, sted og kursholdere kommer etterhvert. Første kurs er del 1 i medisinske urter. Det vil gå i Bodø 16.-18. august. "Early bird" tilbud på dette første kurset for de som melder seg på innen 15.juli. Fint kompendium er inkludert. Del to i Medisinske urter vil bli satt opp i slutten mai med også en praktisk del med innsamling av urter.

Read More

Koppingmassasje

Koppingmassasje

Kopping er en gammel terapiform som har hatt stor utbredelse, spesielt i Kina. Metoden har vært brukt i over 2500 år for å øke blodsirkulasjonen. Ved bruk av ulike typer kopper har en oppnådd delvis vakuum ved hjelp av varme eller sug. Når koppen blir satt på huden, trekkes det underliggende vevet opp. Etter noen minutter oppstår en kraftig blodtilstrømming, og en heling kan begynne. Fra gammelt av har en først og fremst vært opptatt av å fjerne puss og bakterier fra infiserte sår og byller. Deretter ble det en viktig terapiform brukt ved en rekke tilstander og sykdommer, i tillegg for å forebygge sykdommer og ubalanser.

Read More

Energi/meridianmassasje

Energi/meridianmassasje

På dette kurset vil du få en forståelse av den tradisjonelle kinesiske filosofien knyttet til energibegrepet og kroppens meridianer. Du vil lære om begrepene yin og yang, og de fem elementene, eller fasene, som representerer det gamle synet på de skiftende årstidene og hvordan mennesket tilpasser seg – eller kommer i disharmoni – med elementene.

Read More

Aroma fotpleie

Aroma fotpleie

På dette kurset i Aroma fotpleie vil det bli noe teori og mye praksis i stell av føtter: pussing, sliping, klipping av negler og massasje. Vi legger vekt på at dette skal være et kurs som skal gjøre deg i stand til å stelle føtter på unge og gamle uten å være utdannet fotterapeut. Like viktig er det å lære når du skal sende klientene videre til fotterapeut.

Read More