Aromaterapiskolen Nord/Naturterapiskolen Nord har drevet skole- og kursvirksomhet i Nord-Norge siden slutten av 90-tallet.

 

I dag er det Naturmedisinsk aromaterapi og læren om de eteriske oljenes medisinske komponenter og bruksområder som danner grunnlaget for våre ulike kurs- og studietilbud.

Naturmedisinsk aromaterapi er en terapiform som har overatt mer og mer i forhold til den tidligere aromaterapien som har vært praktisert i Norge i en årrekke. Den store forskjellen ligger i å spesialtilpasse valg av behandlingsmetode og valg av oljer i forhold til klientenes plager og symptomer.

En Naturmedisinsk aromaterapeut har grundig kjennskap til oljenes kjemiske innhold og hvordan man lager en oljeblanding eller foreskriver behandlinger som skal være mest mulig effektive og riktige i forhold til klientenes behov.

Eteriske oljer spiller en viktig rolle også i Meridianmassasje, Aroma fotpleie, Aroma hudpleie og Kopping. Også i Fotmassasje med refleksologi og meridianterapi bruker vi eteriske oljer tilpasset klientens behov.

 

 


 

Godt arbeidsmiljø

Skolen har alltid lagt vekt på å skape gode samarbeidsformer mellom lærere og elever. Du vil bli tatt godt vare på og fulgt opp gjennom hele studietiden. Vi har helt fra starten av også tatt imot elever via NAV. Mange elever syns det er vanskelig å følge et opplegg som er nettbasert. Hos oss får du alltid en lærer som er til stede i klasserommet og veileder deg gjennom studiet. Skolen vil også invitere gjesteforelesere.


Overnatting Kurslokaler

Vi har pr. i dag ikke egne kurslokaler, men vi har innledet samarbeid med Saltfjellet Hotell Polarsirkelen, hvor vi vil avholde en rekke  kurs. Hotellet tilbyr gode hotellpakker for våre studenter. Hit er det også gode togforbindelser fra Trondheim og Bodø.