Hos Aroma Nord er det et helt nytt og moderne behandlingsrom i rolige omgivelser, det er viktig for meg som behandler at du føler deg trygg og ivaretatt.

aromaterapi_behandling_small.jpg

Aromaterapi / naturmedisinsk aromaterapi

Den naturmedisinske aromaterapien søker å styrke kroppens selvhelbredende evne ved sine immunstyrkende egenskaper.  Behandlingene er som regel i form av massasje eller inhalering av oljene for å gi økt velvære, energi og livsglede.  De er også anvendelige for å redusere smerter og øke blodsirkulasjonen sammen med en velegnet massasje. Oljenes egenskaper kan også brukes til å jobbe med det mentale, ved beroligende eller oppkvikkende behov, for å øke ytelse og trivsel. Det er denne formen for aromaterapi som benyttes hos Aroma Nord.


kopping_behandling_small.jpg

kopping sammen med andre terapiformer

Kopping er en metode hvor behandleren setter vakuumkopper på huden til en pasient. Kopping foregår med kopper av glass, metall, plast, eller gummi og kan brukes sammen med en maskin som utøver vakuum. Kopping blir vanligvis brukt ved muskel- og leddsmerter og ved rygg – og nakkeproblemer som kan forårsake hodepine. Utøvere av kopping mener at det er en sammenheng mellom blodsirkulasjonen i forskjellige soner i hudens overflate, muskelområder, og tilstanden i indre organer. Hos oss benyttes kopping i sammenheng med andre terapiformer som f.eks aromaterapi.


refleksologi_behandling_small.jpg

refleksologi - soneterapi

Soneterapien kan sammenlignes med en total renovering av hele kroppen, en total gjennomgang av alle kroppsdeler. Behandlingens mål er å skape balanse og harmoni. Første skritt er å minske spenninger og sørge for avslapning. Soneterapi er en spesiell trykkteknikk som virker på bestemte refleksområder på føttene - hvor en går ut i fra teorien og kartleggingen av at man på føttene finner samtlige kroppsdeler. Dette fremkaller fysiologiske forandringer etter hvert som kroppens egen selvhelbredende evne stimuleres.


akupunktur_behandling_small.JPG

akupunktur

Ved en konsultasjon vil man først konsentrere seg om å stille en nøyaktig diagnose. Tynne, sterile engangsnåler av rustfritt stål stikkes inn i valgte akupunkturpunkter. Det brukes fra 1-20 nåler. Når nålene settes kan man oppleve en nummenhet, trykk eller en svak smerte. Ved Aroma Nord tilbys det to ulike former for akupunktur. Auriculoterapi/ øreakupunktur, samt en forholdsvis nyoppdaget form som kalles AcuNova.


steiner_behandling_small.jpg

steiner (varme & kalde)

Steinterapi er en gammel metode for massasje som har blitt brukt av naturfolk i tusener av år tilbake.Steinene kan brukes både varme og kalde. Når de varme steinene plasseres på kroppen trenger varmen inn i og lindrer muskelspenninger. Kalde steiner plasseres på kroppen for å berolige inflammasjoner i muskler og ledd. 
Man kan også kombinere varme og kalde steiner og dermed øke blodsirkulasjonen på en effektiv måte.


energimassasje_behandling_small.jpg

Energimassasje – Meridianmassasje

Meridianene er hovedkanaler for vitalenergien i kroppen. Blokkeringer i kroppens meridianer skaper ubalanser og sykdom. Dette var den aller første massasjen jeg lærte, og den var da meget populær hos mine klienter. Jeg har tilført behandlingen mine egne oppskrifter basert på mine kunnskaper og erfaringer gjennom mange år.


dornmetoden_behandling_small.jpg

dorn metoden - breussmassasje

Denne terapien arbeider på den ene siden med kroppens struktur; som virvler, muskler og nerver samt bio- mekanikken i leddene, og på den annen side med den konstante energistrømmen i meridianene. Sammen med behandlingen lærer pasienten noen enkle øvelser som vedkommende skal gjøre hjemme hver dag. Pasienten blir derved på en konstruktiv måte delaktig i sin egen healing.


aroma nord er stolt samarbeidspartner med hjertefølger as

aroma nord er stolt samarbeidspartner med hjertefølger as